Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че ремито 1:1 с Дюделанж не бива да се приема като „излагация", според специалиста, тимът му е играл бавнои е подценил противника.

„Твърде е рано да говорим за излагация. Като цяло играхме бавно. Можем да кажем, че тревата беше висока, времето - задушно, противникът не много сериозен, класирали сме се вече, но това не може да е оправдание. Прекалено самонадеяни може би бяхме. В главите на играчите бе онова 4:0. Много рядко на такова ниво можеш да играеш за удоволствие, а те не го направиха. Момчетата знаеха, че трудно може да бъдат отстранени", заяви Стоев.

„С такива бавни подавания няма как да стане, казах им. За съжаление хората, които трябва да осигуряват бързина, правеха обратното и забавяха играта. Част от играчите не са в добро състояние, но им трябват игрови минути. Винаги в един мач има и позитивни моменти. Далеч съм от мисълта да правя апокалипсис от цялата история, но не е това физиономията, която искаме да видим. Колкото по-бързо се пренастроим, че даром нищо не се дава, толкова по-бързо ще излезем от тази ситуация", завърши Стойчо.