Пред около 300 зрители на терена с изкуствено покритие в Сандански Вихрен победи втородивизионния Пирин (ГД) с 2:1 във втората си контрола за деня.

През първото полувреме и двата отбора играха на много високи обороти. В 10-та минута Сталев от гостите се възползва от неразбирателство в защитата на Вихрен и с левия крак от 4-5 м направи безпомощен Шейтанов за 0:1. В 15-та минута след центриране от фаул Еривертон извиси топката в наказателното поле на Пирин и там с глава новака от Унгария Золтан Фекер изравни за 1:1.

Срещата стана още по-интересна като много опасни атаки се сътвориха и пред двете врати, но вратарите бяха на мястото си. В 44-та минута след центриране отдясно пред вратата на гостите новака Димитриос Карадимитрос с глава покачи на 2:1.

След почивката старши треньорът на Пирин Гоце Делчев Йордан Боздански пусна нов състав на терена, а колегата му от Вихрен Филип Филипов смени само вратаря Георги Христов и игралия в първия мач Станко Йовчев.

В 66-aта минута нападателят на Вихрен Петър Димитров прояви невъздържаност към Божиков от гостите и видя червения цвят на картона от главния съдия Христо Ристосков. Гостите провеждаха много интересни контраатаки пред вратата на Вихрен, но до нов гол не се достигна. Николай Николов и Младенов отправиха силни удари срещу вратата на резервата Георги Христов и топката почудо не влезе в мрежата му.