Треньорът на Литекс Христо Стоичков за пореден път атакува президента на БФС Борислав Михайлов. Днес отборът на Камата падна с 1:2 у дома от борещия се за оставане в елита Локомотив (Сф), което явно вбеси Стоичков. Той обяви, че иска да "пребие оня с перуката", явно имайки предвид Михайлов.

„Естествено, че съм нервен. Не може един, който иска да е някакъв фактор във футбола, да е най-големият боклук! Не може да се подиграва с труда на момчетата. Вдига картони съдията където си иска, чиста дузпа не ни даде. Как да вляза при тези деца сега? Утре да ме сочат, че съм дал мача на Локомотив. Това ли ще пишат по вестниците утре? Тия мръшялци...Да, оня с перуката е същият, който е във Футболния съюз. Той също е боклук", заяви Стоичков.

„Да ме глобяват, не ми пука, аз имам пари, за разлика от тях! Само си представете, ако аз не съм тук, какво ще става. То бива, бива простотия, а чак пък толкова....На мен не може да ми писне. Специално от тоя, дето цял ден върви и не се прибира в България, от него няма да ми писне. Ще остана тук напук на него, да го е яд", продължи с тирадата си Ицо.

„Как искат да готвим играчи за националния отбор? Оня се радва на националите, а тук никой не помага на децата ни да растат. Съдията е гузен и бяга. На три метра от страничния стана дузпата. Да се подиграват с тези деца, няма да стане. Вижте някои как стават шампиони, онези, другите, лягат. Мен няма да ме сочите, че съм дал мача. Уча ги децата футбол да играят", отсече Камата.

„Не ме е срам. Каква среща да търся с този в БФС, не му споменавайте името. Докато не го хвана някъде, да го пребия. Това ще стане. Ако си мисли, че е много голям президент, ще е единственият, който няма да отиде да гледа националния си отбор на Световно, а ще ходи само на екскурзии", завърши Стоичков.