Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс не спести критиката си и към нападателя на Челси Диего Коща. Футболистът бе оставен на резервната скамейка и това решение на Жозе Моуриньо предизвика остра реакция от страна на Коща - той хвърли екипа си по треньора.

В коментарното студио на BT Sport след мача на Челси срещу Тотнъм, завършил с нулево равенство, Скоулс заяви, че не може да разбере какъв точно скандал се опитва да заформи Коща и че липсата му на каквато и да е спортна форма е видима за всички.

„Според мен, той беше оставен на резервната скамейка, защото не играе достатъчно добре. Очевидно е, защото когато погледнем статистиката от миналата година - в момента той дори не се доближава до головете, които е отбелязал тогава. С нищо не допринася за по-доброто представяне на отбора. Всички знаем, че е добър централен нападател, много е добър в скандалите, в споровете, в единоборствата, но когато това не е съпътствано от голове, това си личи. В това е добър - да се разправя. Не казвам, че това в всичко, но определено е много добър в това да създава скандали. Когато, обаче, няма голове, които да са резултат от тези спорове, просто изглежда глупаво да играе", каза бившият футболист.