Славия посреща Черно море днес, в по всичко изглежда последния мач за своята звезда Жереми Манзоро.

Столичният тим направи впечатляващ старт на сезона и оглави класирането в "А" група след втория кръг с две победи и голова разлика 6:0. Раздялата с няколко основни фигури и контузията на централния нападател Радослав Василев не даваха поводи за оптимизъм на "белите" фенове, но добрата работа на старши треньора Иван Колев и старанието на футболистите могат да превърнат Славия в приятната изненада на първенството.

Днес на "Овча купел" гостува Черно море, който още няма победа и ще се опита да си тръгне с трите точки. "Белите" пък ще се постараят да продължат успешния си ход и да се утвърдят на върха в таблицата.

В последните години Черно море е един от най-неудобните съперници за Славия. Предишната среща между двата тима отново беше в столицата и "моряците" се наложиха с 3:1. Наставникът на варненци Никола Спасов няма да разчита на португалския защитник Жиньо, който дори не попадна в групата за двубоя. Това означава, че в центъра на защитата ще играят Трааян Траянов и Тодор Паланков. На върха на атаката ще е бившият футболист на Славия Вилиян Бижев, а по крилата ще нападат Симеон Райков и Матиас Курьор.

Възможно е в титулярния състав на домкаините да се появи Антон Карачанаков. Халфът беше назад с подготовката, но постепенно навлиза в кондиция и може да започне от първата минута.

Авторът на три гола от началото на сезона Ивайло Димитров ще е в предни позиции, а зад него ще действа френският халф Жереми Манзоро, за когото това може да бъде последен мач с белия екип.