Полузащитникът на Лудогорец и българския национален отбор Светослав Дяков обяви, че основният конкурент на разградчани за титлата е Литекс.

Той призна, че със загубата на ЦСКА в Пловдив са намалели шансовете на "червените" за златните медали.

„Чувствам се по-добре. В четвъртък минавам ядрено-магнитен резонанс. След него ще стане ясно дали мога да изиграя някой мач. Не ми е приятно да не играя. Много тежко да се гледа отстрани. Сега осъзнавам колко е тежко на хора, които гледат мачовете отстрани - треньори, директори и фенове. Силно е надявам са се възстановя", каза Дяков пред Дарик радио.

„Честно казано криза няма. Всеки ден съм с тези момчета. Всеки отбор има моменти, в които играе на високо ниво и моменти, когато има отстъпление. Нормално е и при нас това да се случи. Няма как цяла година да сме на високо ниво. Няма никакъв проблем и съм сигурен, че ще го покажем в предстоящите мачове. Всичко е в нашите ръце и крака. Опитаха се да вкарат напрежение в отбора, което не беше нужно. Водим с доста точки. Ние знаем, че мачовете са трудни. Едва ли ще спечелим всички мачове до края, но сме най-класния отбор и мисля, че ще спечелим титлата. За мен обаче сме най-класния отбор и трябва да вземем титлата. Литекс и ЦСКА са ни конкуренти. ЦСКА с грешката в Пловдив леко понамали шансовете си. Това обаче е ЦСКА, клуб с велика публика и история и никога не трябва да си отпуснат. Докато математически не отпаднат от борбата не трябва да ги отписваме. Според мен истинската битка ще е с Литекс", допълни той.