Вратарят на Левски Боян Йоргачевич спаси дузпа в края на мача, но „сините" не успаха да бият Пирин и завършиха 0:0. Йоргачевич бе избран за играч на мача, но не бе щастлив след него.

„Искам да честитя на момчетата от Пирин за точката. Пак не успяхме да вземем три точки, втори мач поред. Сега вече загубихме 5 точки общо. Трябва да се съберем през тези две седмици. Паузата идва в добър момент. Ще имаме повече време за тренировки и ще сумираме какво сме направили. Имаме доста юноши и млади, това значи, че има време. Искам във всеки мач да побеждаваме. Левски е Левски. Тук няма място затова дали си юноша или стар. Нямаме право да загубим един дуел, а камо ли точка. Затова ми е криво и ми е паднал духът. Трябва в паузата да пробваме да се вдигнем"

„Дузпата? Това е нормална ситуация във футбола. Защитниците малко закъсняха, аз също закъснях и играча на Пирин извлече максимума от ситуацията. Съдията беше прав - дузпа и жълт картон. Благодаря на Господ след това успях да спася дузпата", завърши Йоргачевич.