Ботев (Ихтиман) ще търси победата срещу ЦСКА. Това сподели наставникът на "червения" съперник Валери Свиленов.

"Очаквам труден мач, но ние ще излезем да се надиграваме с ЦСКА. Не ни е страх, независимо от класата на съперника. С оглед на това, което показаха "армейците" срещу Септември съм оптимист, ще играем за победа, но ще видим какво ще се получи в двубоя", заяви Свиленов.

"Стефан Лачов, който е основен футболист е наказан, но в тима привлякохме две нови имена - Васил Велев и Пепи Петров, които се надявам да вдигнат класата на тима. Ще разчитам на тях още в неделя", допълни наставникът на Ботев.

"Досега играем добре в първенството, но ни гони малшанс, в първия двубой ни отмениха гол, в следващите два повеждахме, но допуснахме да бъдем обърнати в резултата. Липсата на точки няма да ни се отрази и не се притеснявам", продължи 30-годишният треньор.

Двата тима може да изиграят два двубоя един срещу друг в рамките на десетина дни, тъй като Ботев ще играе в турнира за Купата на България с победителя от двубоя Сарая - ЦСКА за определянето на тима, който ще се класира за същинския първи кръг в този турнир.

"И в двата предстоящи двубоя ще играем открито, няма да се затваряме, оптимист съм", завърши с нотка оптимизъм наставникът на Ботев Ихтиман.

Срещата от 4-ия кръг на Югозападната В група между Ботев и ЦСКА ще се играе на 30 август (неделя