Дошлият на проби в Литекс френски нападател Ерве Бюне (на снимката) вкара попадението за "оранжевите" при равенството 1:1 с Монтана в контролна среща.

Проверката, в която не взеха участие футболистте, които ще играят днес срещу Левски бе направена именно, за да се видят качествата на тарана.

Бюне се разписа в 65-ата минута след разбъркване в наказателното поле на гостите.

Той игра 75 минути като в събота от Литекс отново ще го наблюдават в спаринга срещу Несебър. Монтана стигна до изравнителното си попадение 8 минути преди края.

В контролата срещу монтанчани Ферарио Спасов даде шанс за изява на вратата на Илия Николов, пред него в защита действаха Скерлев-вляво, Генчев и Трифонов в средата и Димитров от дублиращия отбор вдясно.

В центъра на терена излязоха Паланков и Мишев от дублиращия отбор. Вдясно игра Уелингтом, който пропуска мача с Левски за Суперкупата заради наказание, и Цветанов вляво.

Французинът Бюне и Костадин Хазуров бяха на върха на атаката срещу втородивизионния тим. След почивката Спасов даде шанс за изява и на Борислав Хазуров. 

След края на контролата от щаба на ловчанлии споделиха, че са доволни от изявите на Бюне, който ще бъде изпробван в още една проверка до края на седмицата.