Шампионът на България - Лудогорец може да привлече в редиците си бивш футболист на ЦСКА, научи Topsport.bg от свой източник.

Разградчани разглеждат като опция за подсилване на състава си игралия на "Армията" атакуващ халф Елиот Гранден.

Полузащитникът бе част и от състава на английския Блекпул, достигнал до промоция в английската Висша лига преди няколко сезона.

В последствие обаче кариерата на Гранден продължи по доста особен начин, като той бе преотстъпен в състава на Ница, в последствие бе оповестено, че става част от редиците на един от най-неудобните домакините на Острова - Кристъл Палас, а в крайна сметка изигра няколко сезона и с фланелката на румънския Астра (Гюргево).

Медията ни потърси за коментар един от бившите агенти на Елиот - Кристиян Емиле, който бе и човекът, отговорен за преминаването на футболиста в Премиър лийг.

Ето какво сподели за нас една от личностите, допринесли за идването и на Гара Дембеле в столичния Левски:

"Към момента не мога да коментирам г-н Гранден. От известно време, по една или друга причина, не работим заедно.

Честно казано той е в правото си да премине в който състав си реши, включително и шампиона на страната ви Лудогорец".

Както вече ви информирахме, ръководството на "орлите" вече работи по зимната селекция. Цели четирима играчи именно на лидера в Румъния Астра (Гюргево) най-вероятно ще се озоват в Разград.

Става дума за двама бразилци и двама румънци. Първите са ляв бек и ляво крило - Жуниор Морайш на 29 години и Вилиам де Аморим на 23 години. Поредните румънци, хванали окото на Лудогорец, са 24-годишният нападател Денис Алибец и 2 години по-големият от него атакуващ халф Константин Будеску.