Един от спонсорите на Берое Митко Динев нападна Костадин Хаджииванов, БФС, Йордан Андреев и публиката на Беласица, след като бе присъдена служебна победа на петричани срещу Марек и така старозагорци отново са застрашени от изпадане.

„Костадин Хаджииванов беше купил мача с Марек, но те не му го дадоха. Само президентът на Марек му е уйдисвал и накрая му е дал всички тези документи. На човека, който е правил протокола трябва да му сложат белезниците и да го вкарат в затвора”, заяви Динев пред "Гонг". „Смешно е Костадин Хаджииванов да говори за феърплей. Стадионът в Петрич е анти-спортно съоръжение. Псували са ме като хамали там. Псуваха ме на майка", допълни той.

„Ръководството на БФС са решили, че трябва да помогнат на един такъв отбор, защото имат вътрешни ангажименти”, каза Динев.

„Ако бяхме искали, щяхме да купим мача от Пирин, защо да не го купим. Аз такива пари не давам, може да паднем, но ще паднем честно. Можех да дам 30 000 лева и да взема мача с Пирин. Обвинява ни, че със Спартак (Вн) сме си разделили по 1 точка. Ако той знае да събира 1/2 и 1/3, но съм сигурен, че не може да го направи, трябва да е наясно, че точката не уреждаше нито един от двата отбора”, коментира още Динев.

Ще полегне ли Локо (Сф) на Берое?