Славия не успя да уреди Атанас Чипилов, научи Топспорт.бг. Шефовете на "белите" са провели разговор с хора от ръководството на Динамо (Киев) за евентуалното привличане на младока на "Овча купел".

Украинците обаче не останали удовлетворени от предложението на Венци Стефанов и категорично отказали. Това принудило Чипилов да си събере багажа и да напусне лагера на Славия.

На 4 януари Наско се появи на първото занимание на "белите" и тогава треньорът Стевица Кузмановски каза, че ще го изпробва в контролите през зимата. Юношата на Левски взе участие в някои от проверките на Славия, като остави добро впечатление.

През есента Чипилов бе преотстъпен на Ботев (Пд) от Динамо (Киев), като все още не е ясно къде ще играе през пролетта.

Преди заминаването на "белите" за Анталия Стевица Кузмановски освободи друг юноша на Левски - Георги Коруджиев (вляво), който също караше пробен период. Игралият за последно в унгарския Шопрон младок обаче бе прибран в Ботев (Пд), където най-вероятно ще играе през пролетния полусезон.

В момента Коруджиев се готви самостоятелно под тепетата, тъй като от щаба на "канарчетата" не успяха да му извадят виза за Хърватия, където Тенчо Тенев и възпитаниците му са на подготовка.