Френският атакуващ халф Димитри Пайе преподписа договора си с Уест Хям. Новият контракт е за срок от 5 години и изтича през лятото на 2021 година.

Около името на Пайе в последните дни имаше редица спекулации. Той предизвика интереса на по-богатите клубове във Висшата лига, както и на китайски отбори, които тази зима се превърнаха в основни играчи при трансферите. Дори се споменаваше сумата от 38 млн. евро от китайски клуб.

Пайе пристигна на "Болейн Граунд" от Олимпик Марсилия през лятото на 2015-а година и веднага се превърна във важна фигура за тима. Той изигра 18 мача през сезона, в които вкара 6 гола и направи 5 асистенции. Освен това той играе в националния отбор на своята страна, където има вече 15 мача.

Мениджърът на тима Славен Билич пък заяви, че е доволен от новия договор по няколко причини. Едната от тях е, че феновете ще могат да се наслаждават на този играч по-дълго време. Той изказа и мението си по дискутирания в Англия в последно време въпрос за цените на билетите.

"Футболът не е поло или голф. Футболът не е спорт на висшата класа, а игра за радост на народа. Когато имаш приходи от ТВ-права, спонсори и рекламодатели, билетите не бива да са високи. Билетите трябва да са приемливи за феновете ти, които искат да гледат своя отбор, заяви Билич.