Нападателят на Ювентус -Симоне Дзадза направи дръзка прогноза след снощната победа над Палермо с 3:0, че през януари 2016 година шампионът на Италия вече ще се намира сред първите три в класирането на Серия А.

Дзадза бе един от играчите, които се разписаха за „бианконерите" в Сицилия и така съкратиха изоставането от временния водач Интер до 6 точки. Тази нощ „нерадзурите" гостуват на втория в подреждането Наполи, така че могат да настъпят и други размествания в класирането.

„Нашата цел е да се катерим нагоре", коментира Дзадза, който кара своя първи сезон при торинци след летния трансфер от Сасуоло. „Искаме през януари да бъдем в топ 3, защото тогава се преполовява сезонът. Стремим се да продължим с победите."

Дзадза също така бе попитан има ли причина, поради която не отпразнува гола си във вратата на Палермо. „Предпочитам да играя повече и да вкарвам повече. Това е очевидно. В същото време никога не съм се оплаквал и няма да започвам сега. Наслаждавам се на момента и очаквам с нетърпение следващия си шанс", добави острието.