Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Луис ван Гаал очаквано не бе доволен след поражението с гръмкото 3:5, което футболистите му записаха при визитата си на новака в елита Лестър.

Ето какво сподели холандският спец след края на мача от 5-ия кръг на Висшата лига:

"Едно е сигурно - зрителите днес видяха нещо неповторимо, един страхотен спектакъл.

Започнахме добре, вкарахме два бързи гола, през второто полувреме се разписахме отново, но във футбола трябва да спечелиш преди да празнуваш, а ние направихме обратното.

Не продължихме да владеем топката убедително, не бяхме стабилни в изявите си. Един от проблемите в тима ни е, че разполагаме с прекалено много състезатели, които едновременно искат да се разпишат.

Съперникът ни пък вече бе показвал и срещу Арсенал, а и срещу Стоук, че е способен да обръща резултата в своя полза, а ние сякаш забравихме за това.

При първата дузпа мнението ми е, че първо трябва да виним себе си, преди да нападаме Клатенбърг. Когато си защитник и дръзваш да осъществиш някакви по-рисковани действия, винаги даваш повод на съдията да даде сигнал. Така и стана.

И в Барса съм повеждал, а след това сме губили. Даже тогава водехме с 3:0, а допуснахме поражение с 3:4. Случват се такива неща във футбола. Не е приятно, но се случват.

Защитниците ни не са слаби. Всички сме виновни за загубата".