Един от най-категоричните и безупречни в изявите си зад граница български бойци - Красимир Младенов продължава безгрешния си ход в световния ММА!

Бившият национал по борба и състезател на столичния Славия записа 12-ата си поредна победа, надделявайки по безспорен начин над Брендън Корнбергер в една от основните срещи на 17-ото издание на надпреварата World Series of Fighting.

Бореца, както е известен Красимир в САЩ, не срещна особени затруднения срещу опонента си, като му "показа" всяка една част на ринга от доста близко разстояние и не му позволи да продължи победната си серия.

За самия Младенов пък успехът само затвърди постоянството в изявите му, като той все още не познава вкуса на загубата!

Краси не позволи на канадския си съперник да използва превъзходството си, що се отнася до височината му, като дори и по-големият "рийч" (обхват на удара) на Корнбергер не изигра каквато и да е роля в мача.

Младенов демонстрира това, в което е най-добър - чудесна игра на земя, като в същото време записа и няколко тежки удара в тялото и лицето на опонента си, загатвайки за усилената работа, която проведе в последните месеци, по отношение на боксовите си и кик-бокс умения.

ВИДЕО от мача вижте ТУК!

- Мнението на бащата на Бореца - Младен Самарджиев пред Topsport.bg четете ТУК!