Най-популярната ММА организация в България - TWINS MMA започва годината повече от подобаващо, като ще зарадва феновете на смесените бойни изкуства в страната с 9-ата си поредна гала вечер.

Това ще се случи на фаталния 13-и март, от 20:00 часа, когато традиционната арена за провеждането на битките на мениджърска агенция TWINS MMA - столичната зала "Христо Ботев" ще приеме сблъсъците от първата за годината надпревара.

Ето и поредния потвърден двубой от програмата на турнира:

Дамяно Бертолини срещу Валентин Бенишев (до 70кг)

Двама бойци без загуба до момента ще се изправят един срещу друг. След прехода от кибокса към ММА, Бертолини има 6 професионални ММА-срещи. Тук е с треньора си и е разучил Валентин. Смята да вземе победата на всяка цена.

Срещу него Валентин Бенишев, с тегло от 70кг и основен спорт борба, свободен стил. В момента е студент в Националната Спортна Академия „Васил Левски". На профи-ринга Валентин винаги демонстрира забележителни борцови умения. След титли по борба започва да се занимава с ММА. До момента на професионалния ринг има 9 професионални срещи и 9-те са завършвали с успех. Той е един от най-бързо развиващите се български бойци и в момента е невъзможно да му се намери противник в България. Валентин е решен да продължи победната си серия. Главен треньор в подготовката му е ММА шампиона Борислав Иглев. Тренира в клуб „Сергей Косоротов".

Срещи до момента на "TWINS MMA 9":

Росен Димитров срещу Винсент Дел Гуера до 77кг

Тодор Тодоров срещу Борис Балев в категория до 66кг

Тихомир Благовестов срещу Пламен Бъчваров до 70кг

Бранко Бабачев срещу противник, който вече е приел мача до 77кг

Радослав Вартанянов срещу Антон Бранков до 70кг

Денис Давидков срещу Цветелин Гергинов до 77кг

В Topsport.bg очаквайте всички подробности около предстоящата гала вечер, както и всяка следваща потвърдена среща от TWINS MMA 9!