Борислав Михайлов няма намерение да абдикира от президентския пост на БФС. Това разкри самият той на пресконференцията, която даде след заседанието на Изпълкома.

"Няма шанс да абдикирам от поста. Не виждам защо да го правя. Какво значи, че Левски може да предложат по-добра алтернатива от мен? Има си Конгрес за тези неща. От "Левски" лесно искат оставки, но Лечков правилно попита, защото Изпълкомът не знае кои са собствениците или кой ръководи "Левски"? Това е в неговия стил, на Лечков, не моят. Никой от нас не се е оженил за този Футболен съюз. Няма мераклии. Омръзна ми сам да си правя Конгрес и да си го печеля", заяви Михайлов.

"Най-несериозно от искането на "Левски" е да няма президенти в Изпълкома. Всички държави имат такива. Това са хора, които си дават парите. Не си представям в него да има само бивши футболисти", каза босът на БФС.

"Бил съм национал и капитан, бил съм вратар, а това не е много лесен пост. Призовавам ви да бъдете по обективни и по-точни в това, което пишете. Весели празници!", завърши Боби Михайлов.