Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев продължи размяната на реплики със собственика на клуба Александър Томов. Както е известно, преди дни лидерът на ЦСКА призна,ч е в клуба има забавяне на заплатите. Явно подразнен от тези му думи, Лупи го призова да не говори за пари, защото не му е работа и „не е синдикален лидер"

„Не съм си говорил с него. Четох, че ме е съветвал нещо. Да ви кажа аз лично нямам нужда от неговите съвети. Аз съм човек, който уважава себе си и нито него, нито някой друг ще коментирам пред медиите. Ако иска нещо да ми каже, нека дойде и да го направи. Проблеми с него аз нямам", сподели Илиев на заминаване обратно за Турция.

„При нас няма напрежение, има моментни емоционални реакции, но нищо фатално. Ние сме отбор с голям потенциал, но за постигане на успехи ни трябва време. Познавам някои от новите като Николич, като той и другите ми направиха добро впечатление. Самият аз съм добре, имам леко възпаление на мускула, но нищо сериозно", подчерта Вальо, който пак завърши с темата „Сашо Томов".

" Аз съм честен и прям. Ако има нещо, ще отида и ще му го кажа в очите. Явно ние с него не сме еднакви. Той е решил да говори през медиите, но това си е негово право, Не мога да го коментирам", сподели Илиев.