Гриша Ганчев за пореден път удари на камък в опита си да се срещне с Борислав Михайлов. Бизнесменът вече няколко месеца търси контакт с шефа на футбола за да обсъдят ситуацията около "червения" клуб. Въпреки това Михайлов упорито избягва среща с Ганчев, който готви трансформация на Литекс в ЦСКА.

До момента в БФС не е пристигало нищо черно на бяло относно намеренията на бизнесмена от село Микре. В последните месеци отношенията между Ганчев и Борислав Михайлов далеч не са от най-добрите. Двамата от месеци не поддържат никакъв контакт, а срещите им се осъществяват единствено при редките събирания на Изпълкома на футболния съюз. Очаква се двамата отново да се засекат там следващия месец, когато Боби свиква комитета.

В началото на октомври Ганчев призна, че Михайлов избягва да се вижда с него, като сега ситуацията не се е променила. "Не знам каква ще му е позицията, знам, че е много болен от два месеца, постоянно стомах го е болял човека - каза тогава с ирония Гришата. - Дано се е излекувал и да седнем да говорим като хората."

В момента Михайлов си е в България и редовно ходи на работа във футболния съюз, но въпреки това не контактува с никого от ЦСКА. Освен с Гриша Ганчев, президентът на БФС е в обтегнати отношения и с другия силен човек на "Армията" Пламен Марков. Бившият селекционер на България се превърна в един от най-яростните критици на Михайлов, след като бе освободен от националния отбор.

Така или иначе евентуална трансформация на Литекс в ЦСКА може да се случи чак през лятото, като дотогава Михайлов не смята за нужно да дискутира ситуацията с Гриша Ганчев.