Футболистите на ЦСКА няма да бъдат пуснати в почивка след края на сезона. Причината е шоумачът на 24 май по повод 60-годишнината на клуба, в който ще вземат участие част от българските звезди като Димитър Бербатов и Мартин Петров, както и няколко известни европейски футболисти.

По този начин "червените" ще тренират до 24 май без прекъсване, а по това време всички останали отбори ще бъдат в почивка. Стойчо Младенов е разпоредил на всяка цена футболистите да бъдат на линия до 24 май.

Стойчо Младенов ще събере отбора за първа тренировка на 21 или 23 юни, ако ЦСКА играе направо в трети квалификационен кръг в Шампионската лига. Ако "червените" стартират от по-ранен кръг, тогава първият лагер ще бъде изтеглен седмица по-рано.

Вече са ясни и повечето съперници на шампионите в третия квалификационен кръг. Ливърпул, Барселона, Арсенал, Шалке, Ювентус, Рейнджърс, Стяуа, Панатинайкос, Базел, Аякс, Олимпиакос, Фенербахче, Шахтьор, Андерлехт, Фиорентина, Спартак (Москва). Все още не са сигурни за третия квалификационен кръг Шалке, Рейнджърс, Аякс и Фиорентина.

Рейнджърс, Панатинайкос, Базел, Фенербахче и Андерлехт пък стартират от втория квалификационен кръг и ако отпаднат, съперникът им влиза при поставените с коефициента на по-силния отбор.