Новият спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо смята, че всички футболисти са се раздали в мача с ФК Баку, който завърши 0:0.

"Има още една среща, в която се надявам да победим. Мисля, че отборът игра добре, тактически правилно, всички се раздадоха. През последните петнадесет минути малко се изморихме и дадохме инициативата на противника", сподели Гонзо пред "Дарик".

"Има още една седмица, в която ще се опитаме да оправим някои неща. Времето бе много малко, но нещата трябва да се оправят в движение. Левски играе вече една година в тази схема”, заяви спортният директор на "сините".

"Имаме всички шансове пред нашите фенове и на нашия стадион да победим Баку и да се класираме напред. Аз персонални оценки няма да давам. Имаше много хубави неща, най-вече във фаза защита, но оценките ще ги даваме утре", добави Гонзо.

"Надяваме се да вкараме гол или два и да отстраним Баку, защото без да вкараш гол няма как да отстраним нашия съперник. За съжаление такива работи, като станалото се с Алмейда се случват", каза още Георги Иванов.