„От доста години играя футбол, но такова чудо наистина не бях виждал. Звучи тривиално, но си е така”, заяви полузащитникът на ЦСКА Тодор Янчев.
„Рейсът ни е доста потрошен. Най-пострадала е зоната, където е шофьорското място. Добре, че си имаме такъв шофьор като Сефо. Беше му трудно да кара, но той се справи с тежката задача. Браво на него!

Завърнахме се в София чак към 11 часа вечерта. Чакахме близо един час, тъй като полицаите искаха да бъдат описани подробно всички щети. После ни ескортираха до Благоевград. Картината не е за описване. Имаше и малки деца на стадиона. Видяхме ги след мача как плачеха. Бяха доста стресирани. Искам от името на целия отбор да пожелая на верните ни привърженици никога повече да не присъстват на подобни сцени.

Жалко, защото не успяхме да се зарадваме на рекорда, който поставихме (б.р. – ЦСКА завърши без загуба сезон 2007/08 в „А” група). Но в този момент изобщо не ни беше до усмивки”, каза още Тодор Янчев, който за трети път спечели шампионската титла с червената фланелка.