Иван Иванов бе гост в студиото на Канал 3. Бившият защитник на Базел и ЦСКА заяви, че няма точни цели и срок, за да си намери отбор и ще изчака точното време и точната оферта. Той допълни, че не е имал оферти от Аустрия (Виена) и Гройтерфюрт.

„Не знам от къде се появяват тези информации. Мечтата ми е да играя в Англия, но след контузията, това ще стане доста трудно", коментира Иванов пред Канал 3.

"Не съм готов за футбол на високо ниво. Готов съм за игра в първенство подобно на българското или сръбското, но определено за Шампионска лига, където играе редовно Базел, не съм. Това бе и причината да се разделя с отбора. Това беше моето желание. Имах разговори с президента на клуба, който ме остави изцяло да реша, кое е най-добре за бъдещето ми. Швейцария няма да ми липсва", допълни защитникът.

Иванов заяви, че не е влизал в контакт с нито един български отбор, а според него, нивото му е високо и на този етап не би се върнал в да играе в България.

Централният защитник коментира и ситуацията с бившия му отбор ЦСКА.

"Не съм влизал по-надълбоко относно случващото се в ЦСКА. Не съм разговарял с някого по-сериозно на тези тема. Сметките ми с клуба са изчистени. Опростил съм на ЦСКА между 160 и 200 хиляди лева. Истината е, че ми е тъжно като гледам до къде стигна клуба. Един ден бих се завърнал на "Българска армия."

"Заслужаваме място на Европейско или Световно първенство. Трябва да се намери нужната формула и да почне да се работи в правилната посока. Таланти винаги ще имаме", коментира Иванов по темата за националния отбор.