Феновете на Локо (Пд) излязоха със специално обръщение по повод предстоящия мач с Ботев и конфликта си с президента Коко Динев. Привържениците обявиха, че няма как бизнесменът да е целия клуб, тъй като Локомотив никога не е бил и няма да бъде една личност.

ЕТО И ЦЯЛАТА ДЕКЛАРАЦИЯ:

"Скъпи локомотивци!

Трудни времена дойдоха за нашия любим отбор. Общността ни боледува, заразена от интересите на една личност, втълпяваща ни, че без него Локомотив е загубен!

Всъщност, последните няколко мача показаха какво е Локомотив и магията около него. Магия, която е съвкупност от любовта на феновете, всеотдайността на играчите и безкористността на благодетелите му. Но когато едно от тези неща се загуби, резултатите са на лице.

Доказахме, че сме публика, която не иска на всяка цена грандиозни успехи и грандомански отличия. Феновете на черно-белия гранд никога не са били просташки взискателни за високи цели! За сметка на това са имали достойнство, чест, вяра и единство!

Нека да не забравяме това и да не позволяваме на който и да е да промени това!

Днес пишем това обръщение към вас именно с тази цел!

В събота предстои двубой с изключителен заряд за пловдивската общественост, в частност - черно-белите привърженици, защото те са мнозинството й. Наш дълг е да спечелим тази битка на трибуните и да сложим прииждащата от селата жълта маса на мястото й.

Призоваваме всеки един локомотивец да дойде на Лаута - нашият свещен дом, и да подкрепи отбора.

Нека покажем на всички самозабравили се какво е Локомотив, давайки пример от трибуната какво трябва да е на самия терен!

Локомотив не е една личност и никога няма да бъде!

Локомотив - това сме ние!

Фен клуб Локомотив Пловдив
NUP 1995
GMU
ОТС
The Usual Suspects
БРИГАДА ПЛОВДИВ

ГАРАТА"