Турският бизнесмен Дениз Кизилоз възобнови интереса си към гранда ЦСКА. Според колегите от „Меридиан Мач", богаташът е София, разполагайки с примамлива оферта за закупуването на „червения" клуб. Традиционно, Кизилоз  обяви намеренията си чрез своя официален профил в социалната мрежа Туитър. Припомняме, че според самия него, той развива „успешния си бизнес" в английската столица Лондон.

Кизилоз се появи изнанедвещо като кандидат за ЦСКА миналата пролет, като заяви намерението си да инвестира в клуба. Предложението му обаче не бе посрещнато сериозно, като мнозина заподозряха, че бизнесменът е близък до Александър Томов и това е начин политикът да се върне за трети път завоалирано начело на клуба. Самият турчин отрече познанството си с Томов макар че излязоха общи снимки на двамата, още преди бизнесменът да се заинтересува от родния гранд.

През изминалото лято Кизилоз проведе няколко срещи с Ивайло Манджуков, но амбициите му да купи ЦСКА така и не бяха приети на сериозно от цялата „червена" общност.