Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че равенството в дербито с Ботев - 1:1, е било справедливо.

„Ако трябва да сме реалисти, резултатът отговаря на показаното от двата отбора. Без никой да блести. Равенството е закономерно. Трябва обаче да отбележим, че голът на Ботев бе от засада и не знам защо страничният съдия (б.а. - Георги Тодоров) не я видя. Иначе Кабаков се справи, беше безупречен. Искам обаче да попитам, защото един от най-добрите ни странични съдии, пловдивско момче - Мартин Маргаритов, бе сложен за четвърти рефер. Той спокойно можеше да е страничен", сподели Зума пред вестник "Тема спорт".

„И двата отбора ги чака още много работа. Имаше откъслечни моменти, в които се видя класа, но това бе малко за мач от ранга на пловдивското дерби", добави легендата на българския футбол.

„Радвам се, че Балдовалиев се съгласи да се върне. Повече от 10 разговора проведох, за да го убедя. С Камбуров ще оформят страхотен тандем, а и младите има какво да научат от тях", добави Бонев.