Бившият нападател на ЦСКА (Москва)- Валерий Масалитин е на мнение, че евентуалната продажба на българския национал Георги Миланов няма да бъде голяма загуба за клуба.

"ЦСКА е единственият клуб в Русия, който успява да печели от продажбата на свои играчи. Хонда, Цубер, Думбия, Вагнер, Карвальо, Жирков... Всички тези играчи напуснаха ЦСКА за повече пари, отколкото бяха платени за тях. Чрез продуктивната работа на мениджмънта на "армейците" те успяват да спазват правилата на УЕФА за финансов феърплей и запълват бюджета на клуба", коментира Масалитин пред "Известия".

"Ако за Миланов предложат много пари, тогава могат да го пуснат. Той не е част от гръбнака на отбора, плюс това е и чужденец. Ако в следващия сезон лимитът на легионерите бъде ограничен до петима в стартовия състав, то на Миланов ще му бъде още по-трудно да пробие там. Георги е много полезен футболист, но може да бъде заменен", категоричен е славният голаджия на московчани.

Контрактът на Миланов с ЦСКА е до средата на 2018 г. "Известия" вече съобщи, че Байер и Щутгарт ще наддават през зимата за българския национал.