Треньорът на Левски Антони Здравков обяви, че в отбора цари добра атмосфера и висок дух преди Вечното дерби срещу ЦСКА, въпреки скорошните катаклизми. Според Сухия, тимът е готов за мача в събота, а в момента всичко на „Герена" е спокойно.

"Нямаме здравословни проблеми засега, дано така бъде утре и до мача. Откакто съм в отбора, катаклизми няма, какво е било преди, това не ме интересува. Определено съм доволен от всички играчи тази седмици, нямам забележки към нито един от тях като влагане и старание, надявам се това да продължи и на мача в събота", заяви Здравков.

„Познавам голяма част от играчите и отпреди, очаквам, каквото сме говорили, до голяма степен да се получи в мача в събота. Лесно е, когато работиш с интелигентни хора."

„Аз лично нямам притеснения, не за пръв път играя срещу ЦСКА, и с Левски, и с други отбори. Дербито е малко по-различен мач, но нямам психологически или някакви други притеснения", подчерта Сухия.

„Играчите демонстрират настроение по време на тренировките, дано в събота демонстрират вече и характер, защото в този мач без характер е трудно."

„Не мога да коментирам играта на ЦСКА в момента. Ние ще играем атакуващо. Левски е фаворит във всеки един двубой, без значение противника. Това е историята ни, без значение срещу кого играем. Преди всичко обаче тези дербита се печелят с футбол", подчерта треньорът на Левски, който коментира и вчерашния жребий за Купата, който отново противопостави „сини" и „червени".

„Мачовете за Купата дали ще ги играем през ноември, март или април, когато и да се срещнем с ЦСКА, ще сме готови да играем за победа", отсече Здравков.