Спортният директор на Левски Георги Иванов представи поредното ново попълнение на тима Кирил Акалски. За трансфера на вратаря се знаеше от няколко дни, но днес той официално подписа със "сините".

Гонзо обаче разкри, че още един футболист е договорен за Левски. Иванов не назова имена, но явно ставаше въпрос за холандеца Андвеле Слори.

"Има още един футболист който е договорен за Левски, но ще го вземем само ако влезем в групите на Лига Европа.

"Ако бием АИК, веднага след това ще го картотекираме. Разбрали сме се с него предварително,защото времето за картотекиране преди груповата фаза е само 24 часа", разкри Иванов.

Гонзо отрече за оферти към вратаря Георги Петков, който снощи незнайно защо, остана резерва срещу шведите.

"Няма конкретна оферта за Георги Петков. Вчера не игра само и единствен, защото такова беше треньорското решение, няма други причини. В Левски никой няма гарантирано титулярно място, дори и Петков. Ще мислим за в бъдеще, дали да продадем или преотстъпим някой от вратарите ни, но на този  етап нямаме оферти"лаконичен бе Гонзо.

"Не сме подавали жалба срещу АИК, но делегатът на УЕФА ни каза, че е описал всичко в доклада си. Очакваме наказание за АИК, но не разчитаме на някаква служебна победа. Разчитаме на това а да излезем и да ги победим на терена", отсече спортният директор на "сините".