Спортният директор на Левски - Георги Иванов коментира картотекирането си в редиците на Рилски спортист и възможността отново да се изправи срещу ЦСКА.

„Нека запалянковците не остават с грешно впечатление, че имам фикс идея да се върна на терена само и само да вкарам гол във вратата на ЦСКА. Спокойно, истината е съвсем друга", заяви пред БЛИЦ Иванов.

Както е известно, 39-годишният ветеран заедно с Елин Топузаков бяха картотекирани в състава на Рилски спортист за новия сезон. А Рилецо е част от Югозападната „В" група, където е и ЦСКА.

„Вече споменах, че когато се картотекирах, не знаех, че двата отбора са в една и съща група. Вижте, аз го направих, за да се забавлявам, а не да преследвам цели и да се старая на всяка цена да накажа ЦСКА. Правил съм го достатъчно, даже предостатъчно. Има време до старта на „В" групата. Когато се почувствам готов, ще вляза отново в игра, макар че ще ми е нужно време да наваксам с тренировките", добави Гонзо.

Той не пожела да коментира предстоящото дерби с Лудогорец. Мачът на шампионите срещу Левски е в събота в Разград от 21 часа.