Старши-треньорът на Ботев Вили Вуцов пое изцяло вината за загубата с 0:3 от Левски в мач от 16-ия кръг на „А" група. Ето какво каза наставникът на „канарчетата" на пресконференцията след мача в Коматево.

„Като има такъв резултат е ясно, че най-виновен е треньорът. Приемам всички критики върху себе си. Когато биеме е добре, когато губим трябва да сме откровени и да си казваме истината.

Поемам вината, коментарите и анализите за грешките няма да ги правя тук, защото не е редно. Загубихме по нелеп начин, резултатът не отговаря на играта. При 0:0 създадохме 3-4 чисти положения, които проиграхме. Левски откри резултата без да има голова ситуация.

След това отидохме на един хаос и в хаоса получихме още два гола. Явно има още много да се трудим и да работим. Прегоряхме всички, в това число и аз. Много исках да зарадваме публиката, да им подарим една победа, или поне да не загубим, но не се получи. Съжалявам.

Треньорът скочи и срещу съдийството: „Правилата днес бяха забравени. В 4-та, 5-та минута имаше дузпа за нас, с картон за Крумов. Измислица, премислица. Всички ще бъдат срещу Ботев, всеки ще се натиска да бъде срещу Ботев. До края на сезона ще се борим за влизане в първата шестица. Първенството продължава".