Капитанът на Левски Владимир Гаджев призна, че все още се надява да направи добър трансфер, въпреки че няма да осъществи детските си мечти. Според национала, обстановката в „синия" лагер е отлично, въпреки непрекъснатите финансови проблеми.

„Новият треньор си има свои виждания и свои идеи как трябва и как иска да изглежда неговият отбор. Ние се опитваме максимално бързо да ги разберем и изпълняваме. Надявам се да стартираме добре и да елиминираме отбора на Хасково за Купата на България и да спечелим първия мач за първенство с тях. Не се съмнявам, че ще играем в първата шестица от плейофите", заяви Гаджев пред Sportal.bg.

„Няма проблем и няма конфликти между играчи за неизплатените заплати. Дори напротив - имаме много добър колектив, който създадохме благодарение на Георги Иванов, който ни обедини. Ние повярвахме в него, а той и за миг не ни излъга. Момчетата преди това и тези, които са сега, за момент не създадоха проблеми относно това, че не си получаваме заплатите. Всички ние решихме заедно в това тежко положение на клуба да не създаваме допълнителни проблеми. Аз съм сигурен, че рано или късно Левски ще излезе от това положение. Сигурен съм, че всички играчи ще си получат това, което са заработили, а Левски ще бъде финансово стабилен", подчерта още Гаджев.

„Да кажа, че ще се борим да станем шампиони, ще прозвучи надменно спрямо отборите преди нас. Изоставаме доста в точките. Целта е Купата на България и третото място, а това ще означава завръщане на Левски в Европа. Пак се повтарям, че имаме много силен и сплотен колектив, който няма да наруши баланса, дори и следващите месеци да има забавяне на заплатите. Това ни помогна в трудните моменти да играем и да не мислим за финансите", сподели още халфът, който коментира и поредицата загуби от ЦСКА.

„Относно шестте загуби от ЦСКА, най-вероятно се създаде психологически срив, когато излезем да играем в дербито. Винаги излизаме с желанието за победа, но явно причините са много. Някои могат да ми се смеят, но в доста от тези мачове, ние стояхме по-добре в игрово отношение и създадохме повече положения от противника. Проблемът при нас беше, че не успявахме да реализираме положенията си и да вкараме гол", подчерта халфът нас „сините".

„Аз рано или късно ще направя трансфер. Имаше един период, в който наистина исках прекалено много да отида в чужбина, но исках да е с трансфер, за който мечтая от дете, а не да бъде на всяка цена. Много се спекулира с моето име за трансфер. Бях излъган от прекалено много мениджъри, доверих се на хора, които не успяха да ми помогнат. Аз самият също отклоних предложения, които не представляваха интерес за мен. Сега вече имам друго мислене и нещата се промениха и най-вероятно няма да отида там, където съм мечтал като дете", призна още Гаджев.