Пред Левски има още една опция за централен нападател, пише "Тема: Спорт". На „сините" е предложен котдивоарецът Франк Джа Джедже. Той е познат у нас от мачовете на Лудогорец срещу Черноморец (Одеса) в групите на Лига Европа миналия сезон. Тогава разградчани спечелиха в Украйна с 1:0, а на "Васил Левски" завършиха 1:1. Джа Джедже пък бе най-опасният щурмовак на противника и постоянно тормозеше защитата на шампионите.

В момента нападателят е свободен агент. Той е роден на 2 юни 1986 година в Абиджан, но притежава и френски паспорт 12-годишен се мести в Париж. Юноша е на Пари Сен Жермен, дори има 5 мача за първия отбор.

Пращан е под наем в Брест и Гренобъл, преди последният тим да откупи правата му през 2007 година съотборник е с Христо Янев. До 2009 година изиграва 36 мача и бележи 10 гола. Следва престой в Страсбург, където се засича с Емил Гъргоров, и Ница.

През 2012 година преминава в украинския Черноморец (Одеса). За първенство има 38 мача със 7 гола. През март 2014 година обаче разтрогва с клуба заради усложнената ситуация в страната. Доиграва сезона в норвежкия Сарпсборг. В момента още е без отбор. Любопитното е, че Джа Джедже има мачове за юношеските отбори на Франция и за олимпийския тим на Кот д'Ивоар.

Към момента Левски не може да си позволи да вземе скъп играч. Поради тази причина от преминаване на „Герена" се отказаха румънците Александру Йоница и Даниел Никулае, както и унгарецът Кристиян Немет. В момента „сините" тестват чилиеца Маурисио Гомес. Очаква се до края на седмицата да пристигнат още играчи на проби.