Шефът на националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров разкри пред "7 дни спорт", че единственият, в когото все още вярват, е Георги Иванов. Гугутката поясни, че единствената причина феновете да не нахлуят на терена в дербито с ЦСКА е добрата работа на стюардите.

"Много е голяма глобата, каза Владимиров във връзка със санкцията, която отнесе Левски от ДК в размер на 25 000 лева. - Преди време феновете на ЦСКА правиха разни проблеми и се биеха с полицията, но не си спомням да е имало такава глоба. Аз ранен полицай не видях. Нашата охранителна фирма "ЛСФК" спря хората, които бяха много изнервени и искаха да нахлуят на терена. Благодарение на стюардите не се стигна до физически контакт с полицията. За мен тези глоби са преднамерени, каза Гугутката. - Той коментира и поредната атака на няколко фракции към собственика на Левски Тодор Батков.

"Тодор Батков е виновен за всичко. Ние, феновете на Левски, сме благодарни на Георги Иванов, че прави от нищо нещо. Всички знаем, че без пари за качествени футболисти няма как да стане. В мейла на НКП на Левски постоянно пристигат стотици писма, в които фракциите показват позицията си", допълни Владимир Владимиров.