Капитанът на Левски-Владимир Гаджев бе категоричен, по-добрите резултати на ЦСКА в последните големи дербита със „сините" може би ще донесе леко психологическо предимство на „червените".

„Ако трябва да бъде честен, може би тежи. Може би отборът на ЦСКА ще има леко психологическо предимство. А може би и малко повече самочувствие от нас, тъй като в последно време ни превъзхождат в дербитата. От друга страна това може би наистина е малко по-голяма мотивация за нас да излезем по-мобилизирани и по-концентрирани, за да може да съумеем да не допускаме грешки, защото в последните няколко дербита някои от тях ги загубихме изключително от наши груби грешки, така че се надявам този път да не ги повторим", коментира Владо Гаджев пред Нова телевизия.

На въпрос какво би казал на съотборниците си преди двубоя, Гаджев отговори: „Не съм си мислил какво точно ще им кажа. Може би преди мача спонтанно ще споделя някои думи, но естествено всички ние знаете кой ни е старши треньор, така че по между ни ще е излишно да говорим. Той достатъчно добре знае и Топузаков също, така че ще ни споделят точните думи, с които да ни мотивират. Подкрепата от трибуните също ще окаже влияние. Надявам се всеки да си направи една равносметка и излезе и да си остави сърцето на терена, за да можем да спечелим."