Председателят на Управителния съвет на Левски - Иво Тонев даде ексклузивно интервю за bTV.

В него функционер номер едно на "сините" говори по всички теми, касаещи клуба.

Ето какво сподели босът на Левски:

"Искам да разкрия веднъж и завинаги нещо много важно - Левски никога не е имал 22 милиона задължения. Това са абсолютни глупости!

Имаме около 350-400 хиляди да изчистваме към футболисти, бивши треньори, други клубове, агенти и т.н., както и 4,7 милиона към НАП.

Защо и ние като Локо не изхвърчахме заради тези 5 милиона към НАП? Защото ние заложихме марката си. Тя е нашето обезпечение.

Собствениците на Левски са трима - аз, Николай Иванов и Александър Ангелов.

За господин Батков какво? Нищо лошо никога няма да кажа за него. Той е честен и достоен човек и е винаги добре дошъл на стадиона.

Медийните внушения обезличават голяма част от усилията на ръководството на Левски. Не е вярно, че сме втори по бюджет. Два или дори три отбора разполагат с повече средства от нас.

Таванът на заплатите при чужденците е 7000 евро, а през лятото никой от тях не е взимал и със 100 евро повече от българите в отбора. Тогава всичко беше затегнато до максимум, като на почти всички заплатите им бяха драстично намалени. Някои се разсърдиха и си тръгнаха, но не ги виня. Благодаря на онези, които останаха.

В Левски много пари няма. Това е мит.

Ние винаги ще имаме своята идентичност и устои. Затова сме Левски. Някои неща не се променят".