Халфът на Реал Мадрид Иско призна, че очаква труден мач срещу Лудогорец утре. Според испанеца, публиката може да окаже голяма помощ на българите.

„За нас няма значение каква е разликата в класите. Много пъти сме ставали свидетели как по-малък отбор надделява над фаворита. Ние знаем какво се иска от нас и нивото което трябва да покажем", заяви Иско.

„Като играч никога не изпитвам страх от съперника. Предстои ни тежък мач, от Шампионската лига, гостуване на отбор, който има за какво да е тук. Ние обаче си имаме ниво и трябва да си го поддържаме", подчерта халфът.

„От Лудогорец знам за Козмин Моци, който е хванал няколко дузпи. Знам и как Лудогорец игра срещу Ливърпул. Анализа, който ще направим на Лудогорец ще е днес. Най-големият фактор утре ще е публиката и подкрепата, която ще получат домакините", сподели Иско, който бе разпитван от испанските журналисти основно за това, как се чувства в ролята си на резерва.

„Чувствам се добре като ми гласуват доверие. Настояват от мен да се раздавам в защита. Анчелоти знае че мога да правя много с топка в крака, на скорост, но се опитвам да помагам в дефанзивен план . Искам да играя редовно, имам качествата, за да успея в Реал", каза още Иско.