Един от легендарните футболисти и треньори на ЦСКА - Аспарух Никодимов, бе гост в рубриката „Онлайн интервю" на Topsport.bg. Паро сподели мнението си по различни теми - от клуба на сърцето му - ЦСКА, до националния отбор и формата в първенството. Никодимов заяви, че няма нищо против човека Стойчо Младенов, но има против методите му, с които той „извива врата на клуба".

„Не коментирам спортно-техническите качества и треньорски знания на Стойчо Младенов. Аз коментирам начина, по който се работи в ЦСКА. В един момент, в който клубът е зле финансово, ние правим такова разхищение. Не можеш да взимаш чужденци на по над 30 години, да им плащаш по 10-15 хиляди на месец и после да казваш, че това е оздравителна година. Още повече - тези чужденци не превъзхождат нашите играчи по нищо", сподели Младенов.

Относно акциите в ЦСКА, Никодимов сподели следното: „Според мен още нямат право да продават акции. Това са просто едни хартийки, които според мен в момента нямат никаква стойност. Не съм наясно с тези финансови въпроси, но до колкото чувам от хората, в момента не би трябвало да има акции на свободна продажба".

Никодимов също така сподели, че не е нормално двама бивши съотборници като Христо Стоичков и Борислав Михайлов да бъдат в подобни отношения. Той сподели мнението си за Любо Пенев, както и очакванията си от предстоящия Мондиал в Бразилия.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С НИКОДИМОВ ВИЖТЕ ТУК