Паметният мач между Лудогорец и Ливърпул се превърна в основна тема за редица от големите европейски медии. Смелите разградчани спечелиха сърцата на сериозно количество футболни фенове, които за миг загърбиха своите клубни пристрастия и подкрепяха горещо момчетата на  Георги Дерменджиев.

Освен слава и уважение, част от „зелените" състезатели могат да се сдобият и с трансфер в чуждестранен клуб. След вчерашното си представяне, с една крачка по-напред към тази цел е словенецът Роман Безяк.

Стрелецът е хванал окото на няколко немски клуба, пишат електронни медии в Бундесрепубликата. Енергичен, остър и с интелигентни отигравания, Роман е възбудил интереса на няколко елитни тима, сред които личат имената на Падерборн, Кьолн и Айнтрахт (Франкфурт). Най-настоятелни се очаква да бъдат „козлите", които вече имат опит със словенски играчи, след като дълги години за тях се състезава Миливое Новакович.

Със сигурност, скаути на този клуб вече ще следят внимателно изявите на Безяк, който освен това е желан и от сънародниците си-НК Марибор.