Два отбора от бившите съветски републики обмислят оферти за треньора Димитър Димитров-Херо, шепне се из мениджърските среди. Те чакат края на своите първенства, за да вземат решение. А специалистът има договорка да оглави Левски от 1 януари вместо Георги Иванов-Гонзо. Единият клуб, който дебне Херо, е от Казахстан, а за другия няма сигурна информация, може би е от Азербайджан, пише "Труд".

Димитров (засега) не се е отвърнал от "Герена" и отрано внедри своя бъдещ помощник Петър Колев в щаба на Гонзо. Херо дори даде публично мнение, че от дошлите на проби е по-добре да бъде взет Жужу, а не Наджиб Амари. В крайна сметка стана обратното, защото отговорността на този етап е у Гонзо и той преценява.

Договорката на Херо с Левски вероятно е за заплата от 10-15 хиляди евро. Докато в бившите съветски републики по принцип дават в пъти повече.

Например Станимир Стоилов работи перфектно в Астана (Казахстан) за перфектни пари - близо $1 млн. годишно. И ако завалят едрите пачки от изток, нищо чудно Херо - след съответните коректни разговори с Левски - промени дестинацията. Засега обаче всичко е по-скоро в сферата на вариантите и очакването.