Легендарният футболист на ЦСКА, Славия и Локомотив (София) - Георги Илиев даде интервю за Topsport.bg.

Освен традиционния си, ежеседмичен спортно-технически разбор на най-интересното от поредния кръг в „А" група, Майкъла направи паралел между трансферната политика на шампиона Лудогорец и тази, която се осъществява в ЦСКА.

Ето какво заяви Илиев:

„Всички казват, че финансовият комфорт е най-важното нещо в Лудогорец. Не е вярно. Пропускате една дума - "разумен". Разумен финансов комфорт. Особено пък нека от ЦСКА да не коментират тази тема и да нямат претенции за разполагане с пари, защото „червените" харчеха доста повече за трансфери от това, което предлагаше като сделки Лудогорец на пазара.

Точно така е. Да не знаят много от „Армията" по темата и да не говорят много, защото сумите, които се даваха през последните сезони за привличане на знайни и незнайни футболисти бяха пословични. Ужасяващо много бе похарчено там за сделки с почти нулев ефект.

Разликата между Лудогорец и ЦСКА е точно в това - че никой в Разград не би си позволил да действа подмолно и да прави някакви съмнителни игри на трансферния пазар, от които да печелят само определени хора.

В Лудогорец, за разлика от ситуацията в почти всичките ни останали клубове, се действа професионално. Това е начинът, ако искаш високи резултати. А виждате с очите си какво прави отборът в страната, а и в Европа".

Коментар на Илиев за съдийството в 9-ия кръг и по специално на ЦСКА - Локо (Сф) четете ТУК!

Какво каза Майкъла за Кирил Домусчиев четете ТУК!