Журналистите от екипа на Topsport.bg се разкриват пред верните читатели. От днес ще имате възможността да задавате своите въпроси на всеки един. В рамките на седмица, специален материал ще бъде публикуван на видно място в любимия ви спортен сайт. Под текста ще можете да задавате въпроси, като ще се отговори само на смислените такива.

Пред вас първо ще застане главният редактор на Topsport.bg - Ангел Домусчиев. След това на въпросите ви ще отговарят редакторите Марина Генова, Ивайло Димитров, Георги Петков и Емил Коцев, както и статистикът на сайта Тодор Кръстев.

Приемаме вашите съвети, препоръки, критики. Целта е една - заедно да вървим напред, да бъдем все по-полезни на вас. На верните ни читатели, заради които ни има.

От днес до неделя задавайте вашите въпроси към Ангел Домусчиев под този материал. Отговорите ще бъдат публикувани в понеделник (7 септември).

ВИЗИТКА

Ангел Домусчиев е роден на 14.11.1985-а година в град София. Завършва средното си образование през 2004-а година (56 СОУ "Прф. Константин Иречек", специалност "Информатика и информационни технологии"). Отбива военната си служба, след което получава диплом за бакалавърска степен от УНИБИТ (специалност "Печатни комуникации"). В този университет завършва и магистърската си степен (специалност "Медийна информация и реклама").

Кариерата си на журналист започва в спортния отдел на в. "Дума" като репортер (февруари 2008-а година). Тя продължава още във вестниците "Монитор", "7 дни спорт" и "Тема: Спорт". В два от трите спортни ежедневника в България е редактор и отговорник за футболния ЦСКА (София).

Работи още в сайтовете Sportisimo.bg (редактор) и Sportline.bg (редактор и зам.-главен редактор). От август 2013-а година е главен редактор на първия български спортен сайт Topsport.bg.