Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов коментира загубата на „оранжевите“ в столичния квартал „Надежда“ с 0:2, както и за игрите на ловчанлии досега. „Балъков е голямо име в българския футбол. Не разбирам защо след като са минали едва два кръга от първенството и се изсипва толкова негативизъм върху него. Ясно ми е, че освен към Балъков се цели да се създаде напрежение и около Литекс“, бяха първите думи на Стойчо Стоилов пред Sportonline.bg.

„Да,наистина срещу Локо(Сф) бяхме много слаби. Един играч не може да бъде посочен, че е играл добре. Но това е само един мач. С ЦСКА и в двата двубоя с Диошгьор имахме тотален малшанс“, смята Стоилов. „Ще се върна пак към слабия ни двубой с Локо(Сф). Играчите трябваше да водят едновременно подготовка и да играят ранните двубои от Лига Европа с Верис. Това наруши начина на подготовка. Надяваме се,че Литекс ще играе срещу Берое по начина по който се представи срещу ЦСКА и в двата мача с Диошгьор. И е крайно време вече да имаме повече шанс при положенията които създаваме“, добави Стоилов.

“Готови сме да продадем някои наши играчи. Но засега няма конкретни оферти. Има време до затваряне на трансферния прозорец и Литекс може да продаде изгодно свой футболист. Както казах трябва обаче да дойде подходяща конкретна оферта“, сподели Стоилов.