Нападателят на ЦСКА Костадин Хазуров коментира темата за бъдещето на клуба. Голаджията сподели, че играчите на "червените" подкрепят Гриша Ганчев.

"Много се говори, моята работа е на терена. Но няма чувство на несигурност сред играчите. Нашият ръководител сега е Гриша Ганчев, аз и целият отбор стоим зад него. Ще направим всичко възможно да му помогнем, както и той на нас, и да върнем ЦСКА на мястото му", заяви Хазуров в ефира на БНТ.

"Всичко е възможно да стане с клуба, трябва да питате други хора обаче. Ще видим какво ще се случи. Мисля, че ЦСКА има добро бъдеще, но това са други неща, които не зависят от играчите", коментира още Хазуров.

"Не бих казал, че мачът с Миньор ни беше най-трудният. Важното е в края да печелим. Лятото започнахме от нулата, но треньорите изградиха много сплотен колектив. Обстановката е доста приятна в отбора. А настоящият сезон помага на младите да израстват. Ние, по-опитните, каквото можем, ги съветваме", добави нападателят.

"Наистина в мача с Миньор имаше някои по-груби влизания, но това не ме учудва. И в други срещи играят твърдо срещу нас, защото всеки иска да се докаже срещу ЦСКА. И аз съм излизал пределно мобилизиран срещу ЦСКА. Но в крайна сметка се вижда, че ние сме по-класният отбор", каза още таранът, който бе част от Миньор преди да заиграе в чужбина.

"Наистина рядко тим от трета дивизия стига до полуфинал за купата, но защо да не го направим? Ще се готвим сериозно за Созопол, важното е да спечелим мача. Всеки в отбора си има амбиция и се надяваме да стигнем възможно най-далеч в турнира", коментира 30-годишният Хазуров.

Вчера играчите на ЦСКА проведоха едно занимание, а днес и утре са пуснати в почивка. Така тренировките за двубоя със Созопол се подновяват в четвъртък. В състава няма нови контузии или наказания. Дългосрочно аут са Бранеков и Кикарин, Васил Попов също пропуска последната среща за календарната година.