Един от най-популярните футболни мениджъри в последните месеци мадам Ба Бенжелюн се появи днес на "Герена". Тъмнокожата мениджърка уреди първо Гара Дембеле за Левски, а след това доведе и Базил Де Карвальо.

Освен това, сега за трансфер на "Герена" се спряга и синът и Юнес Бенжелюн. Водеща тема в последните дни обаче е разминаването и с Дембеле, за което спомена и собственикът на "сините" Тодор Батков. Самият играч иска да се раздели със своя мениджър, но Мадам Ба не е съгласна с това.

"Нямам проблеми с Гара. Доведох от Гърция, когато той не беше никаква звезда, а просто обикновен играч. Гара Дембеле ще има проблеми с евентуалния си трансфер, ако прави сделката без мен. Той не може да решава еднолично. Не знам кой му мъти главата, но аз съм негов мениджър. Явно е забравил колко много неща съм направила за него", коментира мениджърката.

Тя коментира и друга нашумяла тема. Както Topsport.bg ви информира, Левски проявяваше интерес към сина на Мадам Ба Юнес. Той на този етап обаче няма да акостира на "Герена", макар самият той да има такова желание. "Ако от ръководството на Левски кажат, че го искат - няма проблем.

Мисля, че двете ръководства могат да се справят, но както казах в началото, ако един клуб иска играч и мисли, че може да помогне, то играчът може да дойде. Юнес би искал да дойде, разбира се, защото Левски е добър клуб.”, завърши мениджърката.