На този етап нови попълнения в Лудогорец няма да идват, защото такива за момента не са необходими на отбора. Това заяви старши треньорът Георги Дерменджиев в сутрешния блок на bTV.

"На този етап не са ни необходими нови попълнения. Имаме достатъчно добър и обигран отбор. Аз и друг път съм го казвал. Ние ще привлечем футболисти, които ще бъдат от много по-добра класа, за да се вдигне нивото. През пролетта ще играят тези футболисти, които изнесоха на плещите си мачовете от първенството и Шампионската лига", обясни Дерменджиев.

На въпрос дали е възможно "орлите" да се разделят с някои от играчите си с изходящ трансфер, треньорът отговори:

"Такива слухове винаги се появяват, когато дойде трансферен период. Има запитвания, има интерес към наши футболисти, но ще се стигне до такова нещо единствено ако офертата задоволи нашите собственици".

Лудогорци се събраха снощи в хотел "Феста" в София за началото на зимната си подготовка, след като около 20-ина дни имаха за почивка, релакс и пътувания с близките си. Дерменджиев заяви, че дори от новогодишната баница е изтеглил късмет "работа", но това не го плаши, защото е свикнал.

"Наистина от днес започваме много активно, първо играчите ще преминат медицински изследвания, а след това заминаваме за Турция. По програма всичко е така, както трябва. Ние по принцип не се съобразяваме с другите отбори, а гледаме всичко да бъде наред. Аз съм доволен, че всички футболисти ще бъдат тука, ще бъдат на лице. Те са отговорни момчета, знаят за какво става въпрос. Мисля, че това участие в Шампионската лига им хареса и те ще се стремят отново да влязат в груповата фаза.