Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков се изяви в ролята на шофьор на шефа си Борислав Михайлов, предаде репортер на Топспорт.бг от ул. "Иван Асен" 27.

Сливналията докара с личното си "Ауди" президента на Централата близо 30-ина минути преди да започне заседанието на Изпълкома. Двамата демонстрираха добро настроение пред медиите, които отразяват събитието.

Малко преди 15 часа пред сградата на БФС пристигна и Стефан Орманджиев, който последен се присъедини към сбирката. Иначе по-рано дойдоха и останалите членове на Изпълкома Наско Сираков, Емил Костадинов, Михаил Касабов, Христо Порточанов, Иван Леков, както и Валентин Михов.

На заседанието ще бъде разгледан анализа на представянето на националния отбор в европейските квалификации подготвен от Димитър Пенев, както и анализ на представянето на младежкия национален отбор в евроквалификациите, подготвен от Александър Станков. Изпълкомът ще разгледа и приеме някой допълнения на трансферния правилник на футболистите, както и на дисциплинарния правилник. Ще бъдат обсъдени и евентуални промени в състава на "А" и "Б" група, както и проблема с лицензирането на клубовете у нас.

По-рано "Топспорт.бг" информира, че в БФС са разделени на две групи за избора за нов национален селекционер. Едната част от членовете на Изпълкома са за чуждестранен треньор, а другата за българин (най-спряганите имена са на Димитър Пенев или Станимир Стоилов).

Решението се очаква да бъде взето от президента на централата Борислав Михайлов, който ще запознае от своя страна членовете на Изпълкома с кои специалисти е водил разговори. Чуждестранните варианти са Тери Венейбълс (вдясно) и още няколко имена, които засега се пазят в тайна.