Генералният директор на Ювентус Джузепе Марота успокои феновете, че слуховете за продажба на Артуро Видал и Пол Погба не отговарят на истината и двамата играчи със сигурност остават в Торино. Той обяви, че клубът е приключил с трансферите за това лято. Според него отборът е достатъчно конкурентноспособен за новия сезон.

"Успяхме да изпреварим другите отбори и привлякохме четирите ни основни трансферни цели. Така че трансферният прозорец за нас приключи днес. Имаме достатъчно конкурентен състав, като разполагаме с по двама играчи на всеки пост. Слуховете за раздяла с Видал не са истина. Имаме добри отношения с Реал, но тези информации са утопични. Относно Погба, вече говорих толкова много по този въпрос - Ювентус няма да се раздели с най-добрите си играчи", отсече Марота.

Босът коментира и раздялата с ветерана Андреа Пирло, който премина в състава на Ню Йорк Сити.

"Днес е носталгичен ден за Пирло, който играеше чист футбол, харесван от всички. Трябва да признаем, че няма да е лесно той да бъде заменен. В средата на терена разполагаме с качествени и атлетични играчи. Пирло си тръгна, но дойде Сами Кедира, който има много опит. Стефано Стураро пък също има потенциал да действа на високо ниво", смята Марота.