Васил Божков се е срещнал лично със синдика на ЦСКА Дора Милева, научи Topsport.bg. Собственикът на "Нове Холдинг" ще предложи оздравителен план за клуба от Борисовата градина, ако Гриша Ганчев се откаже от дружеството.

Очаква се съдът да се произнесе за дълговете на ПФК ЦСКА до края на май , след което започва да тече едномесечен срок за входиране на оздравителни планове. ЦСКА ще може да покрие критериите за получаване на лиценз за "Б" група, ако кредиторите приемат оздравителен план. Документи за участие във втория ешалон на българския футбол се подават до 30 юни.

Синдикът на "червените" Дора Милева не потвърди , но и не отрече за разговори с Божков.

"Ще съм много щастлива, ако бъде предложен оздравителен план за ЦСКА. Хората се интересуват дали съм се срещала с Божков, но не това е най-важното. Няма да коментирам дали съм разговаряла с Божков, има достатъчно време да се прояви интерес. Ще съдействам на всеки, който е загрижен за бъдещето на ЦСКА. Ако трябва ще се ангажирам с определени действия за оздравителен план, за други възможности. Законът позволява да предложа оздравителен план и е възможно да го направя", заяви Милева пред Topsport.bg.